30.oktober 2020

Richard Johnsen

Richard Johnsen er en av våre aller første utstillere. Richard presenterer en kontroversiell stil innen stencil art, og tar gjerne samfunnstemaer inn i verkene sine. Blant annet har Richard portrettert Corona munnbind-temaet, som stilles ut i Grand Mastiff Art House i november. Utstillingen åpner fredag 30.oktober og er åpen til 1.desember 2020.

Richards Bio

30.oktober 2020

Heidi Simonsen

Heidi er fargerik og spennende selv, med en genuin interesse for mennesker. Maleriene hennes gjenspeiler dybden og fortellerevnen hun innehar, og inviterer publikum til å stadig oppdage noe nytt i bildene sine. Heidi stiller ut hos Grand Mastiff Art House 30.oktober til 1.desember 2020.

Heidis Bio

5.desember 2020

Torbjørn Endrerud - Tendart

Torbjørn Endrerud (Tendart) bringer musikk inn i vårt galleri med sin unike og fargerike grafikk. Det er og blir Beatles som briljerer på toppen av inspirasjonen, men her er det bare å boltre seg i fantastiske og velkjente motiver som Torbjørn har gjort til sitt eget uttrykk med kun rette streker.

Torbjørns Bio

Møt Våre Kunstnere

5.desember 2020

Birgitt H.Gjerpe

Birgitt har utarbeidet en egen stil med et unikt uttrykk, inspirert av historier og personer fra middelalderen. Middelalderinspirasjonen og stilen skaper en rødtråd i verkene til Birgitt, uavhengig av temaene hun blir inspirert av.

Birgitts Bio

27.desember 2020

Embla Rytterager Johnsen

Embla Rytterager Johnsen er 17 år og supernaturtalent i alt hun bestemmer seg for å gjøre. Slik ser det ihvertfall ut for oss i Grand Mastiff Art House underveis i vårt bekjentskap med denne multikunstneren. Embla leverer alt fra scenekunst til akvarell malerier, podcasts med mer. Vi gleder oss til å stille ut Nyttårsutstilling med Embla, som åpner i koseligste romjula. Utstillingen åpner 27. Velkommen til Emblas verden hos Grand Mastiff Art House.

Emblas Bio

27.desember 2020

Aslak Aftenstierne

Multikunstner Aslak Aftenstierne har lang fartstid i det å være kreativ på alle måter. Aslak stiller ut collager av tekst, foto og grafisk design hos Grand MAstiff Art House i Tønsberg 27.desember 2020.

Aslaks Bio


Embla Rytterager Johnsen stiller ut akvarell portrett malerier hos Grand Mastiff Art House Nett i hele januar. Embla er et kreativt multitalent som vi vil se mye mer av i fremtidens Kultur-Norge. Det er vi sikre på. Men her er samfunnsengasjerte malerier med en god slump humor i. Nyt! "The Social Mask" Nyttårsutstilling 2021.

Trenger du veiledning?

Vi tilbyr tjenester som hjelper deg å ta steget ut i det offentlige rom
Det er ikke uvanlig at kreative aktører i startfasen blir sittende fast mellom produksjon og lansering i markedet. Der kan vi hjelpe med å finne veien videre, og å skape et riktig ansikt utad for din kunst.

Markedsføring

Nett-og media plattform

Visuelt uttrykk

Bli med å fylle opp vår kunstner portefølje!


Her kan du få være med å farge vår verden med dine bidrag i vårt galleri! Vi vil gjerne se deg og din kunst være med å skape et positivt bilde av bredden i norsk kunst. Send oss en melding!

Skriv Til Oss